avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... domiciliul intr o garsoniera
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

domiciliul intr o garsoniera

cate persoane pot avea domiciliul intr-o garsoniera?
conteaza daca la aceeasi adresa are sediul social si o firma?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 06:58, 16 Octombrie 2010
cite persoane pot avea domiciliul intr-o garsoniere? cite incap...daca exista un contract de inchirire sau de comodat, acceptul vecinilor si a asociatiei de proprietari, in garsoniera isi poate gasi sediul si o societate comerciala...
ma refer la luatul in spatiu, domiciliu nu e acelasi lucru cu a locui undeva
domiciliu implica acte la dresa repsectiva, buletin, nu?
din cate stiu numarul persoanelor e limitat de numarul de camere sau suprafata imobilului...
imi cer scuze ca nu am prins noanta avuta in vedere de dv....
nu i nici o problema
deci, in ceea ce priveste "nuanta" mea, puteti sa ma ajutati?
cu sau fara "noanta" raspunsul este acelasi si, este postat mai sus. normele aplicate in constructii sau cele sanitare referitoare la spatiu de locuit nu sint incidente in acest caz. luarea in spatiu a unei persoane nu implica si locuirea efectiva a acelei persoane in spatiul in care a fost primita. societatea comerciala cu sediul in acel spatiu...este un spatiu administrativ, primeste corespondenta acolo, de exemplu, activitatea propriu-zisa fiind in cu totul alta parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot inregistra o firma la acelasi sediu social ca si alta firma, prima firma avandu-l expirat. trismegist100 trismegist100 O persoana a inchiriat un sediu social acum 8 luni de zile pe o perioada de 6 luni altei unei persoane, pentru inregistrarea firmei, persoana data nu si-a ... (vezi toată discuția)
Deschidere srl fara domiciliu ContSters228001 ContSters228001 Buna ziua, Doresc sa deschid un SRL, insa nu am un domiciliu disponibil (din partea parintilor). Oare cum as putea proceda? Multumesc. (vezi toată discuția)
Spatiu sediu social ong Praipan Praipan Buna ziua! As vrea sa ma lamuresc daca sediul social al unui ONG se poate stabili intr-un spatiu comercial in a carei jumatate de suprafata se gaseste deja ... (vezi toată discuția)