avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere SRL fara domiciliu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere SRL fara domiciliu

Buna ziua,

Doresc sa deschid un SRL, insa nu am un domiciliu disponibil (din partea parintilor).

Oare cum as putea proceda?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters228001 , utilizator 20:49, 9 Februarie 2016
Va puteti stabili domiciliul la o Societate Civila de Avocatura. Singura problema este ca o puteti face doar pe o perioada determinata de 1 an de zile si ar mai fi partea financiara.
Buna seara,
Inchiriati un spatiu si stabiliti acolo sediul societatii.
Buna seara,
Nu este necesar ca sediul societatii comerciale sa fie acelasi cu domiciliul dumneavoastra.
Va puteti inchiria un spatiu, sau un contract de comodat pentru un spatiu.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa imi deschid un srl dar nu detin un spatiu. cipdy cipdy Buna Seara ! Vreau sa imi deschid un SRL dar nu detin un spatiu pt Sediu Social....am gasit o firma care se numeste SediuVirtual si care ofera servicii de ... (vezi toată discuția)
Doua firme in acelasi apartament/camera raduma raduma Buna ziua. 1. Am un SRL intr-un apartament cu 1 camera. Pot sa mai deschid o firma care sa aiba sediul in acelasi apartament? 2. Daca nu atunci: pot sa ... (vezi toată discuția)
Deschidere societate comerciala danmarianpopescu danmarianpopescu Doresc sa deschid o societate comerciala si ma intereseaza daca pentru sediu social pot face contract de comodat cu o societate comerciala. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)