Buna ziuo ma numesc I.M am 17 ani in urma cu 2 zile am fost batut de un domn patronul unui bar motivul nu il stiu mentionez ca am fost batut in doua randuri in bar cu pumni si ca asta nu a fist de ajuns am fost alergat ssi prins de domnul respectiv si lovit cu un fir de mai multe ori ceea ce aa necesitat transportul la spital fiindumi acordate ingrijiri medicale la urgenta mentionez contuzii,hematom gamba etc dreapta am fost si am scos certificat medical .
- intrebarea mea este incadrare pt vatamare corporala ?
- si ce trebuie sa spun la politie in care nu prea am mare incredere ca dupa ce iam solicitat la intoarcerea de la spital au venit la parintii mei si au zis ca mai bine e sa ne impacam sa cadem de acord etc,etc deci vor sa -l scoata pe domnul respectiv
-daca pot depune direct cerere de chemare in judecata direct la judecatorie si sa nu mai depun la politia locala
fapta este prevazuta si pedepsita de art. 180 C.pen LOVIREA SAU ALTE VIOLENTE, care in alin 2 prevede: lovirea sau actele de violenta care au pricinuit o vatamare ce necesita pt vindecare ingrijiri medicale de cel mult 20 de zile se pedepsesc cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda.
in ceea ce priveste celelalte intrebari ar fi indicat sa angajezi un avocat care sa se ocupe de caz inca din momentul depunerii plangerii.
Bataie
Adris_Ciuc
Zilele trecute niste amici au fost implicati intr-o bataie,in sensul ca ei se intorceau spre casa dintr-un club si alti tipi dintr-un bar au vrut sa bata o ... (vezi toată discuția)