avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor expert contabil din Oradea caut asociere cu jurist
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

expert contabil din Oradea caut asociere cu jurist

Consider ca a venit timpul societatilor de consultanta puternice ,care sunt capabile sa ofere servicii complete si profesionale in mai multe domenii conexe.
Daca v-am trezit interesul ,va rog raspudeti .

0728 251 886
Cel mai recent răspuns: DEBY , utilizator 21:27, 26 Martie 2008
Sunt intrutotul deacord cu punctul dvs. de vedere, dar din pacate suntem din zone mult prea departate:((
Ma bucur ca ma aproba cineva,chiar daca de prea departe.
In zona mea fiecare lucreaza pe cont propriu ,nu s-a depasit conceptia asta inca,chiar daca suntem mai aproape de vest...
uneori nici distanta nu conteaza......daca este spre binele unei afaceri sau a unei oportunitati de afacere
Dar nu aveti cabinete de avocatura in Oradea? Eu sunt expert contabil si consultant fiscal in Bucuresti si sunt foarte solicitata de cabinetele de avocatura mai cu seama ca expert parte in dosare. Incercati si dumneavoastra sa discutati cu ei ptr. ca si ei au nevoie de economisti specializati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colaborare expert contabil maria3000 maria3000 Doresc colaborare cu expert contabil pentru certificare bilanturi si asociere firma contabilitate. (vezi toată discuția)
Avocati si societatile de consultanta? Iulian81 Iulian81 Imi scapa urmatoarea situatie: un avocat doreste sa se angajeze la o firma(SRL) de consultanta in management si afaceri sau o firma ar avea nevoie si de ... (vezi toată discuția)
Avocat pledant sau consilier AVOCAT  NARTEA STEFAN  RECHTSANWALT  LAWYER AVOCAT NARTEA STEFAN RECHTSANWALT LAWYER Cine astiga mai mult in Romania si de ce dintre cele 2 categorii? Cine rezolva de fapt problemele avocatul pledant sau consilierul care inormeaza in timp util ... (vezi toată discuția)