avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 231 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Viza,casatorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Viza,casatorie

Buna seara

Am o mica nelamurire in privinta unei vize de lunga sedere pe baza reintregirii familiei!
Viitorul meu sot este din Siria si v'a venii in Romanica printr'o invitatie de vizita, timp in care am dorii sa ne casatorim! ce ma intereseaza este daca dupa casatorie el v'a trebuii sa se reintoarca in Siria pentru a obtine viza de reintregire a familiei sau exista vre'o posibilitate sa o putem face aici sa ne scutim de mai multe drumuri in plus!

Astept un raspuns, va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 12:40, 9 Noiembrie 2010
trope_doi a scris:

E probabil sa va ajute citirea discutiei de aici:

www.avocatnet.ro/content/for...

Multumesc mult, chiar m'a ajutat enorm si mi'a luat o piatra dupa inima!!
buna seara

In legatura cu invitatia, o va face tatal meu pt mine deoarece eu nu sunt proprietar iar pe contractul de vanzare-cumparare este trecuta si mama! as vrea sa stiu daca putem face invitatia fara nici o problema sau va trebuii ca mama sa dea vro' declaratie la notar??
Este mai indicat sa dea si mama declaratie notariala ,pentru orice evntualitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viză cetățean sirian Cesima12 Cesima12 Sunt casatorota cu un cetatean tunisian cum pot obtine viza lui pt România pentru ca la ambasada a fost refuzat de 2 ori (vezi toată discuția)
Acte necesare viza termen lung si reintregirea familiei,rezidenta permanenta in romania ptr dominicani dupa casatorie GeorgianaDutu GeorgianaDutu Buna seara, Sunt casatorita cu un cetatean Dominican din August 2013 si momentan locuim in Rep Dominicana unde a avut loc si cununia civila . Am dorii sa ... (vezi toată discuția)
Viza pentru sotul meu cetatean indian IoanaStanciu IoanaStanciu Buna ziua, Sotul meu este cetatean indian, ne-am casatorit in SUA si am reusit acum sa facem si transcrierea in tara, deci suntem legal casatoriti si in ... (vezi toată discuția)