avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza pentru sotul meu cetatean indian
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza pentru sotul meu cetatean indian

Buna ziua,
Sotul meu este cetatean indian, ne-am casatorit in SUA si am reusit acum sa facem si transcrierea in tara, deci suntem legal casatoriti si in Romania. Locuim amandoi in SUA, sotul meu avand viza de lucru acolo. Vrem sa venim acasa in vizita la parintii mei dar nu stim ce implica acum obţinerea vizei. Anterior a fost nevoie de invitatie la biroul imigrări + viza ceea ce a durat aproape 3 luni... Speram casatoria sa fii simplificat procesul... Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters82289 , utilizator 14:25, 28 Mai 2018
Membrii de familie ai cetăţenilor români vor solicita direct misiunilor diplomatice şi oficiilor consulare ale României din statul în care au reședinţa, viza de lungă şedere pentru reîntregirea familiei. Solicitarea de viză va fi însoțită de certificatul de căsătorie eliberat de autorităţile române sau transcris în condiţiile legii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare viza termen lung si reintregirea familiei,rezidenta permanenta in romania ptr dominicani dupa casatorie GeorgianaDutu GeorgianaDutu Buna seara, Sunt casatorita cu un cetatean Dominican din August 2013 si momentan locuim in Rep Dominicana unde a avut loc si cununia civila . Am dorii sa ... (vezi toată discuția)
Viza pentru cetateni turci sibel sibel sunt casatorıta cu cetatean turc sı as dorı sa ıau vıza pentru el dın ankara sı mar ınteresa ce am nevoıe sı ... (vezi toată discuția)
Reintregirea familiei gaby_riff gaby_riff In urma cu 1 luna am incheiat casatoria in Pakistan iar apoi imediat am inscris certificatul la Ambasada ROMANIEI la Islamabad. As dori sa stiu : 1) daca este ... (vezi toată discuția)