avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... suspendare permis 90 zile
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

suspendare permis 90 zile

buna ziua!am si eu o problema.prietenului meu i-a fost suspendat permisul pentru o alcoolemie de 0.21,nu a mai avut permisul suspendat niciodata si a depasit primul an de experienta.a primit o dovada fara drept de circulatie pana la expirarea termenului(peste 3 luni).poate sa dea o reexaminare dupa o luna?sau care este procedeul.va rog mult sa ma ajutati!
Cel mai recent răspuns: claudya007 , utilizator 16:53, 16 Octombrie 2010
Buna ziua,
Din practica organelor MI, se procedeaza astfel,
- se intocmeste un memoriu catre comandantul IJP local prin care se solicita aprobarea reexaminarii la indeplinirea termenului de 30 de zile
-daca se aproba, se fac cursuri la o scoala autorizata, care eliberaza o dovada din care sa rezulte studierea si aprofundarea legislatiei in domeniu.
Succes
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare permis conducere cat. b eliberat de statul italian georgedinradauti georgedinradauti Va salut!Astazi 20/08/2013 am fost la depunera dosarului pt.preschimbare permis auto cat.B eliberat destatul ITALIAN ce se expira pe 29/08/2013!Dosarul ... (vezi toată discuția)
Pierdut dovada plata amenda circulatie ilincad ilincad Buna seara, In 2011 am primit o amenda de circulatie ce am achitat-o. Acum primesc notificare ca acesta figureaza ca fiind neachitata . Din pacate, nu mai ... (vezi toată discuția)
O alcolemie de 0.63 in aerul expirat ionuts1982 ionuts1982 as vrea sa stiu ce alcoolemie imi poate iesi in sange daca probele miau fost luate cu aproximativ 2 ore dupa ce am baut,si ce pedepse se pot da,nu am mai avut ... (vezi toată discuția)