In 2011 am primit o amenda de circulatie ce am achitat-o. Acum primesc notificare ca acesta figureaza ca fiind neachitata . Din pacate, nu mai am dovada de plata si nici nu imi aduc aminte unde am achitat. Stiu sigur ca este achitata pt ca odata cu amenda mi s-a suspendat si permisul pe 3 luni( in judet Ilfov). Am mers la serviciul de reexaminari de unde apartin ( Giurgiu) si in dat din nou examen auto pt reducerea perioadei de suspendare( suspendarea fiind redusa la 30 zile).Pentru a intra in acest examen a fost nevoie sa imi platesc in primul rand amenda. In momentul acesta stiu nr PV si data la care am achitat ( pt ca a fost in aceeasi zi cu suspendarea ) .
Credeti ca este o varianta sa ma adresez ghiseului examinări şi preschimbări permise din localitatea unde am sustinut reexaminarea?
In cazul amenzilor,se recomanda copierea documentului de plata
Aspectul ca ti fost notificat inseamna ca emitentul nu are anexat la PV contraventie dovada platii amenzi
Nu are legatura serviciul reexaminari cu serviciul de evidenta PV contraventie
Pentru solutionare este necesar sa va reamintiti unitatea unde ati facut plata si eventual sa solicitati acesteia eliberarea de document justificativ pentru plata amenzii achitate la ziua mentionata de dv
Daca nu va reamintiti unitatea unde ati facut plata,nu aveti decat sa achitati din nou amenda
Plata amenda
valentina1979
IN DATA DE 26.04,LA ORA 18:10 AM PRIMIT AMENDA PTR EXCES DE VITEZA,IN PITESTI.AM EFECTUAT PLATA ON-LINE AZI LA ORA 16.30 IAR SISTEMUL M-A OBLIGAT SA O PLATESC ... (vezi toată discuția)
Amenda
always
Buna ziua, mi-a venit si mie o amenda la adresa din buletin, eu acum stau in bucuresti. Se poate plati amenda in buc? sau trebuie sa ma duc acasa sa o platesc, ... (vezi toată discuția)