avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat

Buna ziua,azi dimineatza cand am fost sa bag GPL la autoturizm in spatele meu a venit politia si fara sa imi ceara actele ma pus sa suflu in ETILOTEST si acolo m-au gasit cu o alcolemie de 0,11% si din cauza aceasta mi-a suspendat permisul pe o perioada de 3 luni.Vreau sa precizez ca acel agent de politie Romana nu mi-a desfacut "tuguiasul acela care se baga in aparatul de testat alcolemia"iar pe procesul verbal mi-a scris ca mi la desigilat in fatza ear eu am martori ca nu mi la desfacut.......DACA IL DAU IN JUDECATA MI SE DA VRO DOVADA SA CIRCUL PANA SE INCHEIE PROCESUL???????:((:((:((
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:37, 16 Octombrie 2010
Puteti contesta procesul verbal in termen de 15 zile. Dupa depunerea contestatiei la Judecatorie solicitati un certificat de grefa ce atesta faptul ca ati contestat procesul verbal de constatare si sanctionare si mergeti la IPJ si va restituie permisul pana la solutionarea contestatie.
Dar eu din pacate am semnat procesul verbal ca eram obosit....mai pot sa fac ceva????
Daca contestati nivelul alcoolemiei de ce nu ati mers la spital pentru recoltarea de probe biologice?
eram foarte obosit si nu mi-a mai trecut prin cap de probe biologice....iar agentul ma pus sa scriu direct ''ca nu doresc sa merg sa recoltez probe biologice",dar eu vreau sa precizez ca politaiul mia facut testul cand eram oprit la statia gpl........CE SA FAC??????
Pot sa mai fac ceva sa mi se dea o dovada??????????

Alte discuții în legătură

Permis suspendat pentru refuz recoltare probe biologice Razvu10 Razvu10 Salut la toata lumea ! Am fost oprit pe la ora 4 dimineata de un politist de la rutiera, acesta a venit la mine cu alcool testul cu \"duda\" aia din capat ... (vezi toată discuția)
Retinere carnet VVA VEC VVA VEC am facut un accident usor cu un taximetrist care mi-a taiat fata . acesta si-a chemat alti colegi care m-au agresat verbal etc.la venirea echipajului eu ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului auto Tranda Tranda Mi s-a suspendat permisu pentru o alcoolemie de 0,40 alcool pur ii aer respirat si as vrea sa stiu care este contraventia acestei fapte sau care este demersul ... (vezi toată discuția)