Buna ziua,azi dimineatza cand am fost sa bag GPL la autoturizm in spatele meu a venit politia si fara sa imi ceara actele ma pus sa suflu in ETILOTEST si acolo m-au gasit cu o alcolemie de 0,11% si din cauza aceasta mi-a suspendat permisul pe o perioada de 3 luni.Vreau sa precizez ca acel agent de politie Romana nu mi-a desfacut "tuguiasul acela care se baga in aparatul de testat alcolemia"iar pe procesul verbal mi-a scris ca mi la desigilat in fatza ear eu am martori ca nu mi la desfacut.......DACA IL DAU IN JUDECATA MI SE DA VRO DOVADA SA CIRCUL PANA SE INCHEIE PROCESUL???????:((:((:((
Puteti contesta procesul verbal in termen de 15 zile. Dupa depunerea contestatiei la Judecatorie solicitati un certificat de grefa ce atesta faptul ca ati contestat procesul verbal de constatare si sanctionare si mergeti la IPJ si va restituie permisul pana la solutionarea contestatie.
eram foarte obosit si nu mi-a mai trecut prin cap de probe biologice....iar agentul ma pus sa scriu direct ''ca nu doresc sa merg sa recoltez probe biologice",dar eu vreau sa precizez ca politaiul mia facut testul cand eram oprit la statia gpl........CE SA FAC??????
Retinere carnet
VVA VEC
am facut un accident usor cu un taximetrist care mi-a taiat fata . acesta si-a chemat alti colegi care m-au agresat verbal etc.la venirea echipajului eu ... (vezi toată discuția)