am facut un accident usor cu un taximetrist care mi-a taiat fata . acesta si-a chemat alti colegi care m-au agresat verbal etc.la venirea echipajului eu aveam alcolemie de 0,35 iar politistul mi-a ridicat permisul pe 3 luni si mia scris pe pv ca eu sunt de vina .am iscalit pv siam facut contestatie
Buna ziua !
Avand in vedere ca ati fost gasit cu alcolemie de 0,35 la mie, nu ati solicitat recoltarea probelor biologice la un laborator si ati semnat procesul verbal, va pot spune ca din pacate aveti sanse aproape zero de a castiga. ...poate doat timp, pana la ramanerea definitiva a hotararii( dupa recurs). Oricum aveti grija, ca in cazul in care pierdeti, sa va prezentati in termenul legal pentru predarea permisului. Va zic acestea , fiindca multi forumisti s- au trezit cu prelungirea termenului de retinere cu 30 de zile, intrucat au asteptat ca solutia din recurs sa fie comunicata, ceea ce nu se va intampla. [b]Hotararea de recurs nu se comunica si ranmane definitiva de la data pronuntarii !
Cu stima !
Vina va apartine intrucat ati condus in stare de ebrietate....
Este curios ca respectivul agent constatator nu va dus la recoltarea probeleort biologice. Era si posibilitatea sa va alegeti cu un dosar penal....
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Alcolemie 0.04
Dany7
Sambata pe la ora 20:30 am fost oprit de un echipaj de politie intr-o zona rurala la 160 km distanta de locuinta de domiciliu. Stiind ca nu sunt consumator de ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat
pruna1992
Buna ziua,azi dimineatza cand am fost sa bag GPL la autoturizm in spatele meu a venit politia si fara sa imi ceara actele ma pus sa suflu in ETILOTEST si acolo ... (vezi toată discuția)