avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... grav
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

grav

buna.. am o intrebare .. as vrea sa plec cu preaviz de la locul meu de munca actual ... sunt gestionar la un depozit iar directorul vrea sa ma puna sa semnez unproces verbal de predare primire a gestiunii mai inainte spunind ca altfel nu se accepta preavizul .. lucrez de 2 ;uni la el si la inceput nu mi-s-a facut predarea gestiunii si nici inventarul ...
acum nu stiu ce as putea sa fac ... in privinta asta .. as dori un raspuns daca se poate
Cel mai recent răspuns: ContSters145137 , utilizator 22:34, 16 Octombrie 2010
In primul rand sa inteleg ca la inceputul activitatii dumneavoastra nu s-a facut inventarul urmat de procesul verbal de predare primire? Si ati acceptat asa?
In orice activitate care presupune o gestiune este normal sa se faca asta, nu e nimic anormal ce vi s-a cerut. Greseala e la dumneavoastra care ati acceptat sa preluati gestiunea fara un inventar de primire.
Asta daca am inteles bine datele problemei..............
nu .. problema se pune altfel .. nu s_a facut niciun inventar la inceput si nici nu am semnat o preluare a gestiunii pe numele meu ... dumnealui doreste ca acum , inainte de plecare sa semnez un fel de proces verbal de predare primire initiala , bazat pe stocul din calculator urmand ca mai apoi sa semneze cererea mea de lichidare
Inteleg. Atunci nu aveti ce sa semnati. Aveti semnat contract ca si gestionar pe acea gestiune?
da , contractul meu este ca si gestionar .. dar nu s+a facut un pv de predare primire la inceput si nici nu am preluat gestiunea pe numele meu
Nu contractul de munca. Ma refer la contract de gestiune, sa va opreasca o garantie lunara............

Alte discuții în legătură

Rapundere pt un inventar nesemnat clauddy clauddy Salut! Ma confrunt cu o problema si as vrea niste sfaturi...legale. lucrez la o gradinita si mi s-a dat un cabinet, cu diverse lucruri, etc. De curand s-a ... (vezi toată discuția)
Inventar adrian nicolae adrian nicolae 1 ) Inventarul ptr.predare/primire a gestiuni se poate face in lipsa gestionarului ?( cand gestionarul este la servici). 2 ) Se poate desface contactul de ... (vezi toată discuția)
Gestiune TARGOVISTEANUL TARGOVISTEANUL Sunt presedintele unei comisii de inventariere, predare - primire,iar gestionarul predator nu este prezent, cum procedez legal? (vezi toată discuția)