care este diferenta dintre talharie , furt calificat , santaj ....deoarece sunt anchetat intr'
un caz de "furt calificat" ...si as vrea sa stiu exact la ce sa ma astept....eu mai mult ma bazam ca a fost santaj....este vorba de o persoana care a fost pusa sa dea o anumita suma de bani sub influenta fricii fara a fi agresata fizic....acei bani au fost scosi de pe un card dar nu de catre mine...vreau sa stiu pedepsele la aceste 3 fapte...si daca exista posibilitatea suspendarii pedepsei in cazul in care se ajunge la judecatorie sau daca procurorul poate sa inchida cazul...luni am inteles ca voi audiat de un procuror...ce e de facut ? va #-o multumesc.
Mergeti insotit de avocat la audiere.
Avocatul va afla care este invinuirea adusa si de ce.
Este greu de spus despre incadrarea juridica fara toate probele.
Poate sa fie talharie.Depinde de mai multe lucruri.
Daca mergeti fara avocat va fi desemnat un avocat din oficiu intrucat acuzatia este grava.
Pana nu se analizeaza toate aspectele este greu de spus daca va poate fi aplicata o pedeapsa cu executare sau cu suspendare.
Pentru talharie in cca 95 % din cazuri se aplica o pedeapsa cu executare in regim de detentie.
Fara avocat angajat sansele sunt dupa parerea mea si mai reduse sa primiti o pedeapsa cu suspendare.
S-au aplicat pedepse de 6 ani cu executare pentru talharie in cazul in care omul s-a enervat si a folosit cumva amenintarea pentru a-si recupera banii imprumutati...