avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... OUG 50/2010 - CHEMAREA IN JUDECATA
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

OUG 50/2010 - CHEMAREA IN JUDECATA

Am solicitat de 2 luni bancii sa imi modifice contractul conform legislatiei in vigoare - in scris si nr de inregistrare - NIMIC! Am notificat banca ca nu sunt de acord cu marirea unilaterala a marjii in Actul Aditional - scris+nr inregistrare. Am sesizat ANPC - scris nr. de inregistrare.
Am trimis prin fax chemarea la conciliere, INSA AM SPECIFICAT IN ACESATA CHEMARE DOAR ATI MODIFICAT FARA CONSIMTAMANTUL NOSTRU DOBANDA.

Intrebare: marti se implinesc cele 15 zile (de fapt 17), mai sunt nevoit sa ii mai chem inca o tura la impaciuire pt ca nu am respectat art. 720 indice 1, art 2
unde spune clar ca trebuia sa le trimit acte doveditoare, ce cer si pe ce legi ma bazez?

E bine de spus ca in notificarile anterioare, am anuntat banca ca marja mea este de 1,2 pp si nu 8,96 si ca nu sunt de acord cu majorarea marjei si ca ma bazez pe OUG 50/2010 si pe alte legi. Ms!
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 14:28, 23 Octombrie 2010
Ma ajutati?
Nimic fratilor? Ma mananca sa depun chemarea la bara...
in termen de 30 zile cei sesizati de dvs trebuie sa va raspunda tot in scris... referitor la marja dobanzii trebuie verificat contractul. depinde la ce se raporteaza marja din contractul dvs, daca este una si aceeasi cu cerintele og 50 sau nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz banca?- marire dobanzi edward_zone edward_zone In anul 2009, prin decizia bancii au fost marite dobanzile, mai exact marja bancii. Problema intervine in momentul cand am fost anuntat si cum. In contract ... (vezi toată discuția)
Sanctionare director banca oug 50 StatVsBiserica StatVsBiserica Ca oricare alt jecmanit de banci m-am prezentat cu notificarile la banca in lunile august-sept, ANPC, tot tacamul. Intrebarea mea este urmatoarea: Cum ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata banca brenduta brenduta buna ziua!ma ajuta cineva cu un model de cerere chemare in judecata a bancii pt constattarea clauzelor abuzive si recuperarea platii nedatorate?ma refer la ... (vezi toată discuția)