avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... pasaport
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

pasaport

as dori sa stiu ce acte imi trebuiesc , cat ma costa sa imi fac un pasaport si in cat timp il primesc. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: bejanandrei , utilizator 10:28, 17 Octombrie 2010
-paşapoarte simple electronice=244,00 lei* (costul paşaportului) + 32,00 lei* (taxă consulară);Paşaportul simplu electronic se eliberează în termen de cel mult 30 de zile lucrătoare. Valabilitatea paşaportului electronic este de 5 ani, iar pentru minorii cu vârsta sub 6 ani, valabilitatea acestuia este de 3 ani.

Pentru eliberare ai nevoie de pasaportul vechi ( daca ai mai avut ) + CI + certificat de nastere .... si ca in toate cazurile cateva copii dupa acte pentru siguranta vreo 3 din fiecare . Taxa se plateste la CEC Bank in prealabil , acolo te vor indruma si angajatii CEC ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport minor saly30 saly30 care sunt costurile pentru a face un pasaport pentru minor (vezi toată discuția)
Pasapoarte - timp de obtinere alexutu999 alexutu999 stie cineva taxe pasaport si termene iulie 2012 care mai sunt va multumesc astept raspuns (vezi toată discuția)
Plecarea in strainatate a minorilor numai cu un parinte !!! Izabella_Bianca Izabella_Bianca Buna ziua !! Am si eu o intrebare la dvs. In caz ca sotia este in Spania ce acte ar trebui pentru a merge cu 3 copii ( 2 minori 16 si 10 ani si 1 major ) in ... (vezi toată discuția)