avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Spam
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Spam

Ce poate fi considerat drept spam (in baza legii) si care sunt sanctiunile? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: redswill , utilizator 21:44, 20 Ianuarie 2008
Spamul este considerat de legislatia romaneasca mesajele comerciale nesolicitate transmise prin intermediul postei electronice, este o contraventie si se pedepseste cu amenda.
Prin posta electronica se intelege email? Dar prin mesajele trimise pe forumuri (la alti utilizatori drept mesaj privat sau prin post-uri pe forum). Stiu ca acestea sunt considerate spam de utilizatorii si adminii forumurilor dar legislatia le considera drept spam sau au vreo contraventie?
Ultima modificare: Duminică, 20 Ianuarie 2008
redswill, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spam-ul cel de toate zilele... ciprian_ntz ciprian_ntz Stiu ca exista 1001 de subiecte create pe aceasta tema, le-am citit aproape pe toate... insa tot nu imi este clar. Poate cineva pana la urma sa delimiteze ... (vezi toată discuția)
Unsolicited e-mail - definitia spamului? Pixelut Pixelut M-ar interesa sa aflu care este situatia mesajelor nesolicitate postate pe bloguri sau forumuri, avand in vedere ca aceste spatii sunt considerate publice. (vezi toată discuția)
Amenda spam sophia13 sophia13 In cazul unui e-mail publicitar - un spam, cui i se da amenda firmei care comercializeaza produsul sau persoanei care trimite e-mailul publicitar? (vezi toată discuția)