avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Contract de prestari servicii & sponsorizare
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Contract de prestari servicii & sponsorizare

Buna ziua,
pentru un contract de pretari servici se plateste impozit (16%) ca la un C.i.m? Trebuie inregistrat,declarat, undeva c.p.s.? #-o
Dar in ceea ce priveste Contractele de sponsorizare?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:48, 17 Octombrie 2010
Veniturile realizate din sponsorizari nu sunt impozabile.
Buna,
Da, asta stiu, ma refeream daca C.s. trebuie depus undeva ..sau ramane la sediu si este prezentat la un eventual control?
In cazul in care asociatia de proprietari si persoanele fizice incheie contracte de prestari servicii ,potrivit odului civil,veniturile obtinute in baza unui astfel de contract sunt din venituri independente,conform art 52 din L nr 571/2003 privind Codul fiscal modificat si completat
Contribuabilii care realizeaza venituri din activitati independenete au obligatia sa depuna declaratie privind venitul realizat la organul fiscal competent,pentru fiecare an fiscal ,pana la 15 mai inclusiv a anului urmator celui in care a realizat venitul
Pe baza datelor din declaratia de venit,organul fiscal va determina impozitul pe venitul net anual datorat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii administrator asociatie natty1954natty1954 natty1954natty1954 buna ziua, am contract civil cu o asociatie de proprietari 1h/saptamana salar brut 150 lei as dori sa stiu daca activitatea este considerata dependenta s-au ... (vezi toată discuția)
Termene de depunere a declaratiilor pentru pfa Catalina Lavinia Catalina Lavinia As dori sa stiu ce declaratii se depun in decursul unui an si ce termene au aceste declaratii, pentru PFA. Va multumesc (vezi toată discuția)
Cum pot realiza un contract de colaborare cu un cabinet individual de psihologie? vicctoriaion vicctoriaion Sunt psiholog clinician practicant cu drept de libera practica si sunt in situatia de a incheia un contract de colaborare cu un cabinet individual de ... (vezi toată discuția)