avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... procura si schimbarea numelui dupa casatorie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

procura si schimbarea numelui dupa casatorie

as dori sa va mai intreb ceva
daca eu reprezint pe cineva deja prin procura speciala si sa zic ma voi casatorii si mi se va schimba numele de familie, ce se intampla cu procura? mai e buna sau trebuie sa imi fac alta procura cu noul nume de familie?

va multumesc
Cel mai recent răspuns: hopeless1 , utilizator 17:24, 22 Ianuarie 2008
Pe procura ai CNP?
da este si CNP -ul meu pe procura.
Atunci e in regula, CNP-ul nu se schimba niciodata. Atasezi la procura o copie dupa certificatul de casatorie ca sa ateste schimbarea numelui.
mersi frumos;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura schimbare nume sierra sierra Salut, poate ma puteti ajuta cu cateva informatii in ceea ce priveste procedura de schimbare a numelui. M-am casatorit, iar la starea civila sotul nu a fost de ... (vezi toată discuția)
Sunt obligata sa schimb diplomele dupa schimbarea numelui pe cale administrativa? ank.elena ank.elena Buna ziua! Ma numesc Anca si am 21 de ani. In urma cu cateva luni am facut toate demersurile pentru a-mi schimba numele de familie pe cale administrativa; ... (vezi toată discuția)
Modificari cim pt salariat cu numele schimbat ca urmare a casatoriei annabela annabela Buna ziua. Inteleg ca ulterior casatoriei nu se incheie act aditional la CIM pt schimbarea numelui intrucat modificarea acestui element din CIM a intervenit in ... (vezi toată discuția)