avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot intra in prenatal din somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot intra in prenatal din somaj?

daca o persoana are 7 ani pe cartea de munca neintrerupti,se poate intra in prenatal din somaj?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:03, 18 Octombrie 2010
pentru a beneficia de salariul pentru concediu postnatal trebuie sa fiti incadrata, altfel, dupa nastere veti beneficia doar de alocatia copilului
1. Daca acum sunteti in somaj indemnizat puteti beneficia de concedii medicale, concediu de maternitate (pre si postnatal) si CCC pana la 2 ani.
2. Certificatele medicale le duceti la Agentia de Somaj care le calculeaza si le plateste.
3. Cererea de intrare in CCC pana la 2 ani o faceti catre Agentia de Somaj.
4. Concediile medicale, concediul de maternitate si CCC suspenda perioada de somaj care se reia, de unde a ramas, dupa terminarea acestor concedii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am vreo sansa sa beneficiez de concediu prenatal ? diana192 diana192 buna ziua,am lucrat cu carte de munca din 01. 01 .2013 pana in 10.07.2013.iar dupa aceea am fost in concediu fara plata pana in data de 02.10.2013.din data de ... (vezi toată discuția)
Somaj, prenatal, ccc Simona Stanel Simona Stanel Buna ziua. Lucrez din iunie 2009 ca asisenta medicala cu norma intreaga acum sunt insarcinata in 5 luni iar doctora mea vrea sa isi restranga activitatea fiind ... (vezi toată discuția)
Concediu pre si postnatal natysam_11 natysam_11 Buna ziua Sunt in somaj si urmeaza sa nasc,beneficiez de concediu pre si postnatal sau numai de concediu de crestere a copilului? Cum se poate lua ... (vezi toată discuția)