avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... denunt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

denunt

Se poate denunta anonim o firma pentru a fi controlata de Garda Financiara?
Cel mai recent răspuns: zahara , utilizator 21:39, 26 Octombrie 2010
Imi aduc aminte de alte vremuri,apuse de vreo 20 de ani,situatia cu denuntul anonim.
Puteti denunta oricum
Pe site-ul Garzii Financiare se spune ca "petiţiile adresate Gărzii Financiare, cu respectarea prevederilor OG nr. 27/2002 privind reglementarea activitaţii de soluţionare a petiţiilor, aprobată prin Legea nr. 233/2002..."
Ori, potrivit atr.7 din aceasta lege "Petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează, potrivit prezentei ordonanţe."
In legea respectiva nu se prevede nimic vis-a-vis de confidentialitate.
Multumesc pentru raspunsuri!:rolleyes:
Unde pot face un denunt unei firme de constructii?
Ce a facut firma: avem contract prin care se obliga sa construiasca o casa in suma de , apar sumele achitate ,stampila si semnatura administratorului ,dar fara facturi . Cunosc inca 3 cazuri identice. Ar mai fi angajati fara carte munca , oamenii neplatiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O petitie nesemnata poate fi considerata anonima? MIXAM MIXAM Regimul petitiilor reglementat de Ordonanta 27/2002 art. 7 nu se iau in considerarea petitiile anonime sau cele in care nu sunt trecute datele de ... (vezi toată discuția)
Sesizare anonima buna ziua! cum pot depune o sesizare anonima ... vitalsmart vitalsmart Sesizare anonima Buna ziua! Cum pot depune o sesizare anonima care sa nu fie clasata. Petitiile anonime sunt clasate in baza unei legi, lege care permite ... (vezi toată discuția)
Sesizare anonima itm felixdaemon felixdaemon cum pot sesiza ITM-ul anonim, tinand cont ca exista informatori care sufla la o eventuala inspectie ,,neanuntata,,? (vezi toată discuția)