avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... persoana straina si legea 19/200
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

persoana straina si legea 19/200

Buna seara!
daca sunt persoana straina cu resedinta intr-o localitate din romania si sunt vicepresedinte la o asociatie ma pot asigura la pensii conform legii 19/2000 cu declaratie de asigurare?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:18, 18 Octombrie 2010
da va puteti aisgura prin internmediul unui contract de asigurare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie cetatean strain alexmarin76 alexmarin76 Buna seara, Am o problema cu care ma confrunt acum, legata de un cetatean strain care a lucrat mai multi ani in Romania si care in curand va implini si ... (vezi toată discuția)
Retineri salariale cetatean sirian kamy_nora kamy_nora Un cetatean sirian angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata, ce taxe si impozite trebuie sa plateasca ? Acesta poate beneficia de pensie sau de ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea muncii in sua la stagiul de cotizare pentru pensie ForEverYoung ForEverYoung Inteleg ca trebuie minimum 15 ani de cotizare pentru a avea o pensie din Romania. As dori sa stiu daca 20 de ani cit am muncit in SUA se adauga la cei 6 ani ... (vezi toată discuția)