Buna ziua
Domnilor si Doamnelor
Doresc din partea dvs pareri, sfaturi... referitor la situatia delicata
Respectiv...intr-o seara am fost lovit si talharit de un grup de 6 persoane care m au lovit cu bate de fier si inele metalice care se trag peste maini-pumni,provocandu mi destul de grave traume,situatie care reiese si din documentele intocmite si eliberate de spitalele si institutiile pe unde ma m perindat cu aceasta ocazie cat si din declaratia mea si a unui martor ocular al evenimentului depuse la sectia de politie in raza careia....
cred ca indicar ar fi sa stati de vb cu un avocat, aia numai politisti nu or fi fost daca dvs spuneti adevarul...
le puteti face si lor plangere, mai exista totusi dreptate si la noi in tara, dar nu la nivelui unei secti de tablagi ca acea in care ati ajuns.
Domnule, din ceea ce relatati , lucrurile par de necrezut.
IN primul rand, plangerea dvs. a fost admisa? daca nu, ar fi bine sa va adresati parchetului si sa depuneti plangere la organele ierarhic superioare ale agentilor de politie , pentru tratamentul neprofesionist pe care vi l-au aplicat.Depuneti o noua plangere, dovezi, certificat medico-legal .
Nu va lasati intimidat si cautati-va dreptatea , chiar daca veti mai trece prin multe si chiar daca va dura ceva timp. Luati lucrurile ca atare, fiindca , daca lucrurile s-au petrecut precum relatati, trebuie sa se faca lumina. Daca va permiteti angajati-va si un avocat.
Va confruntati cu o sitiuatie delicata si complicata ,datorita factorilor implicati
Va revine greaua misiune sa incercati sa sustineti si sa probati aspectele precizate,
intr-o sesizare adresata Conducerii Inspectoratului de Politie,care detina autoritatea si limita de competenta sa analizeze si sa se implice in respectarea si aplicarea unitara a procedurii de cercetare si de solutionare a plangerilor adresate
Cred eu ca problemele de acum incolo vor continua pentru ca nu veti putea dovedi cele petrecute in interiorul sectiei de politie si nici comportarile celor mentionati de dvs.
Formulati plangere pentru loviori si alte violente catre parchetul local,aratand in plangere cele care s-au petrecut ,inculsiv in sectia de politie,in termen de 2 luni de la cunoasterea faptuitorului,faptuitorilor sau solicitati prin aceasta sa se faca cercetari in vederea indentificarii lor.
Megeti cu actele medicale pe care le detineti la medicvu legist pentru a vi se emite certificatul medico-legal constatator,mnumarul de zile de ingrijiri medicale,determinand incadararea juridica a faptei.
Nu am inteles daca ca urmare a altercatiei ati fost deposedat de anumite bunuri prin folosirea fortei.
Este bine sa angajati un avocat,daca aveti posibilitati materiale,pentru ca situatia este destul de incurcata,cel putin cu privire la anumite situatii,pe care nu le puteti probabil dovedi cu probatorii.