avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obtinere amanare termen proces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obtinere amanare termen proces

Tatal meu are un proces legat de un teren. Urmatorul termen este pe 10 Noiembrie 2010. Marea problema intervenita este decesul tatalui meu. Intrucat nu am reusit inca sa facem succesiunea - timpul fiind foarte scurt- deci nu il putem reprezenta legal - eu sau sora mea, as dori sa stiu care este procedura de amanare a termenului de proces.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 11:42, 18 Octombrie 2010
Mergeti la instanta in locul tatalui dvs. prezentati dovada decesului si cereti amanarea procesului.
... pentru introducerea in cauza a mostenitorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum aflu ce moștenesc de la tatal recasatorit si decedat, noi neavând certificat de deces CarmenCaz CarmenCaz Cum aflu ce moștenesc? Pe scurt: Tatăl ION a decedat în 2018, vestea ajungând la noi în 2021. Din familia lui Ion sunt încă trei frați, ceea ce ... (vezi toată discuția)
Mostenire danieal danieal In data de 20 feb. mama mea mi-a aratat o citatie ptr.a se prezenta la un proces deschis de sora mea pentru iesirea din indiviziune pentru o suprafata de teren ... (vezi toată discuția)
Suspendare proces annaon annaon Buna ziua, Tatal meu este in proces cu nepotul lui pentru niste cheltuieli de avoocat care l-ar fi reprezentat la politie.INTREBAREA este urmatoarea; tatal ... (vezi toată discuția)