avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... nelamurire: am avut un imprumut la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

nelamurire: am avut un imprumut la banca

am avut un imprumut la b c r ptr cumpararea da produse caznice , din diferite motive nu am putut sa platesc ratele si am intarziat cu plata lor cam 3 ani dupa ce perioada se rescrie datoria mea tin sa mentionez ca am fost cautat EOS KSI RO care ma streseaza ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 22:27, 19 Octombrie 2010
Sa ii ignorati.
Datoria e prescrisa.
vintila32 a scris:

am avut un imprumut la ....................... ptr cumpararea da produse caznice , din diferite motive nu am putut sa platesc ratele si am intarziat cu plata lor cam 3 ani dupa ce perioada se rescrie datoria mea tin sa mentionez ca am fost cautat .................................. care ma streseaza ce trebuie sa fac?


Va rog frumos sa stergeti din mesajul dvs. denumirile societatilor implicate in discutie.In acest forum, se discuta ideea.Va invit sa lecturati si Regulamentul de postare in forum, pentru a preintampina in viitor eventualele incalcari ale acestuia.

Pe fondul problemei dvs., deoarece nu ne-ati precizat data scadentei ultimei rate, posibil ca debitul despre care ne vorbiti sa nu fie prescris.

Posibil ca cei care "va streseaza" sa aiba sau nu dreptate...
fiti sigura ca acum "recuperatori" se asigura ca aceste datori sa nu se mai prescrie...
nu aveti de unde sa stiti ca pe dosarul dvs nu a aparut o ch pe o suma modica, de ex 1 leu, care intrerupe termenul de prescriptie de 3 ani si il repune in functie.
de asemenea daca este prescrisa datoria nu inseaman ca nu o mai aveti de platit si ca se sterge.
Daca e vorba de stres, va duceti la medic. Daca e vorba de "ce trebuie sa fac" asa cum scrieti, sa platesc. Daca este vorba de ce pot sa fac, pentru ca nu mai am bani. Asteapta la prescriptia de 3 ani, fara intrerupere. Si nu te uiti de la medic#-o
Ah si noroc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debit restant de 10 ani- cerere/somatie executare SCORPION2222 SCORPION2222 Prescriptia extinctiva nu este definita in legea civila totusi Decretul 167 / 1958 in art. 1, alineatul 1, consacra efectul prescriptiei extinctive \"dreptul ... (vezi toată discuția)
Înțelegere plata creanță Ene1 Ene1 Bună ziua. Am o creanță la eos ksi România, în urma unui credit neachitat la timp către Țiriac bank! Plătesc lunar 150 lei către ei, dar am fost sunat ... (vezi toată discuția)
Societate recuperari creante-debit restant Gabriel71 Gabriel71 In luna noiembrie 2010 primesc un telefon de la aceasta firma de recuperatori(care sint mai rai decit camatarii) prin care mi se aduce la cunostinta ca am o ... (vezi toată discuția)