avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cerere de urgentare la prim procurorul parchetului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cerere de urgentare la prim procurorul parchetului

bunz ziua am un dosar penal cu permisul si deja dureaza un an si jumatate si inca nu a a juns la procuror :sorry: m-ia sfatuit cineva so incerc cu o cerere de urgentare la prim procurorul parchetului asta ce ar trebui sa contine si daca cu asta inrautacesc aczul? sau no sa fac cu el nimic?
Cel mai recent răspuns: artur8411 , utilizator 13:07, 18 Octombrie 2010
Sfatul este foarte bun.Este dreptul dumneavostra sa cereti sa va puna la curent cu stadiul dosarului si sa cereti urgentarea solutionarii.Sunt obligati in 30 zile sa va raspunda.
Inaintati solicitare la parchetul responsabil ,pentru comunicarea stadiului cercetarii ,
sau solutia dispusa in cauza
Avand in vedere afluxul sporit de cauze in cercetare,pesonalul insuficient,de regula ,
conditionat de numarul total de cauze,complexitatea si urgenta acestora,cercetarea poate dura mai mult
deci sa inteleg asa:
maduk depun cererrea si imi raspunde de exemplu ca este in curs si atat sau in termen de 30 de zile o solutioneaza cazul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala! Florenta Matis Florenta Matis Am facut o plangere penala pentru santaj si amenintare in urma cu 2 luni jumate si nu am primit nici un raspuns.Exista sanse sa se mai inceapa urmarirea penala ... (vezi toată discuția)
Perioada solutionare dosar penal alcool la volan cristian12345 cristian12345 Buna ziua , acum ceva timp mai exact acum aproximativ 1 saptamana dosarul meu de cercetare pentru conducere sub influenta baututrilor alcoolice a plecat la ... (vezi toată discuția)
Termen de solutionare miru-mir miru-mir am depus o plangere penala la parchet pe data de 28.03 2012.pentru abandon de familie.dosarul a fost dat pentru cercetare politiei am fost audiata si eu si ... (vezi toată discuția)