avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... termen de solutionare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

termen de solutionare

am depus o plangere penala la parchet pe data de 28.03 2012.pentru abandon de familie.dosarul a fost dat pentru cercetare politiei am fost audiata si eu si fostul meu concubin insa dosarul nu s-a intors catre parchet.va rog respectuos sa imi spuneti care este termenul pe care il are politistul pentru a inainta dosarul inapoi parchetului,si daca pot legal sa i-au masuri impotriva politistului.(doresc sa mentionez ca din luna iulie imi spune ca dosarul este complet si ca urmeaza sa ajunca la parchet insa nici pana astazi dosarul nu a ajuns).va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:24, 16 August 2012
Se poate face o adresa la Parchet pentru a va comunica stadiul dosarului !
va multumesc..
miru-mir a scris:

care este termenul pe care il are politistul pentru a inainta dosarul inapoi parchetului,

Legal nu este prevazut termen de solutionare cercetare de catre organul de politie
Trebuie sa constientizati ca cercetarea cauzelor se realizeaza functie de complexitate,
urgenta,numarul persoane implicate..si alte interese independente de vointa partilor
Exista cauze in cercetare,din anul 2004 ,care din complex de imprejurari nici nu au ajuns sa fie cercetate,motiv pentru care si procurorul responsabil de caz comunica partilor ca nu a primit concluziile organului de cercetare respectiv nu se poate pronunta asupra cauzei
Avand in vedere natura spetei dvs se impune sa solicitati prim procurorului parchetului responsabil comunicarea stadiului cercetarii, eventual solutia dispusa in cauza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala- cum trebuie sa procedez in acest caz? maque maque Buna seara, Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea speta: In urma cu noua luni am depus o plangere penala impotriva unui individ care mi-a rupt mana in ... (vezi toată discuția)
Ancheta prelungita stefan_000 stefan_000 am un dosar, la udriste, pentru alcoolemie 1.05 in sange, cercetarea se afla in desfasurare de peste un an si 5 luni. Cum pot face sa urgentez finalizarea ... (vezi toată discuția)
Plangeri penale abandon de familie miru-mir miru-mir la data de 28.03 2012 am depus o plangere la parchet pentru abandon de famile la care inca nu am primit nici un raspuns.la data de 15 06.2012 am mai depus ... (vezi toată discuția)