avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... persoana disparuta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

persoana disparuta

buna ziua tuturor.am o intrebare.sotul meu este plecat de acasa de 5 luni si nimeni nu stie nimic de el.unde sa-l dau disparut la ce sectie de politie.va rog ajutatima.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:38, 18 Octombrie 2010
La sectia de politie unde aveti domiciliul.
Mergeti cu o fotografie cat mai recenta ,pe care o veti atasa la petitia pe care o veti completa acolo.
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am plecat de acasă și sunt forțată să mă întorc... TheOtherDragon TheOtherDragon Sunt înfiată de niște părinți abuzivi și violenți. De ceva timp am plecat de acasă la o prietenă. Menționez că am viză de flotant pe București, ... (vezi toată discuția)
Mi-a disparut baiatul in strainatate - ce ar trebui sa fac pentru a-l putea gasi? dmh dmh -am un baiat de19 ani care a plecat, in iulie 2011, la lucru provizoriu in Cehia. La ultima convorbire telefonica, in urma cu aprox. 2 luni, ne-a promis ca ... (vezi toată discuția)
Am 18 ani si vreau sa plec de acasa Cristina1506 Cristina1506 Buna ziua! Am implinit acum 4 luni varsta de 18 ani. Am de mai mult timp neintelegeri in familie si vreau sa plec. In urma cu 2 luni am plecat iar parintii mei ... (vezi toată discuția)