avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ma afecteaza cu ceva o informare primita in urma ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ma afecteaza cu ceva o informare primita in urma concedierii?

Acum 2 saptamani am fost concediata de la locul de munca cu drept la somaj si 1 salariu compensator.Azi am primit o informare prin care mi se aduce la cunostiinta faptul ca este un loc vacant si la care angajatorii asteapta un raspuns afirmativ sau negativ in scris de la fiecare lucrator concediat.daca semnez aceea hartie pierd dreptul la somaj sau salariu compensator?Ptrecizez ca am avut functia de director de magazin iar acum postul vacant este de lucrator comercial.Sunt obligata sa raspund la aceea hartie?
Cel mai recent răspuns: ludeea , utilizator 09:51, 19 Octombrie 2010
Trebuie sa raspundeti ,sa acceptati sau nu postul respectiv. Aveti dreptul la somaj si salariul compensator chiar daca refuzati postul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere/desfiintarea postului Dan_2010 Dan_2010 Buna seara, lucrez de 9 luni la sa o societate comerciala X-s.r.l care are aproximativ 50 de angajati. Saptamana trecuta mi s-a comunicat,verbal doar,ca ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post marinelasg marinelasg Buna ziua, recent am primit vestea ca pozitia de Director Adjunct pe care o ocup de 1 an va fi desfiintata. Societatea mi-a comunicat ca am 2 optiuni: 1. ... (vezi toată discuția)
Disponibilizat- ce drepturi am ? Leutz_bv Leutz_bv Buna ziua ! Eu lucrez la un depozit frigorific Kaufland de 2 ani jumatate , iar astazi am aflat ca din data de 1 Martie nu vom mai lucra din cauza ca depozitul ... (vezi toată discuția)