avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării programul prima casa vine in sprijinul tinerilor?
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

programul prima casa vine in sprijinul tinerilor?

credeti ca programul prima casa e un ajutor pentru tineri ?
inprumut de 80.000.euro si platesti inapoi 180.000.euro,nu credeti ca fac camatarie cu noi?rata de aprox. 350 euro lunar care bine inteles ca pana la sfarsitul contractului de creditare de 30 de ani rata o va mari banca cu 600 euro lunar.
deci de cate ori platim acei bani pe care ii scoatem?
bun atunci o sa spuneti ca cine te pune sa iei de la banca , dar atunci de la cine ?.
nu sunt ei camatarii?X-( X-(X-(X-(X-(#-o#-o#-o#-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 20:39, 19 Octombrie 2010
Programul "Prima Casa" a fost initiat de catre Guvernul Romaniei atat pentru incercarea de relansare a creditarii si a activitatii agentiilor imobiliare, cat si pentru oferirea unui sprijin celor care nu detin in proprietate un imobil. Sustinerea venita din partea statului consta in garantarea de catre acesta a unui credit ce poate fi contractat, si a carei valoare maxima este de 60.000 euro.
Cine a zis ca programul Prima Casa ar fi vreo pomana sau gratuitate?
:D
Totul costa...mai devreme sau mai tarziu daca trageti linie va speriati!
B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mai pot plati ratele la banca ContSters421462 ContSters421462 Buna ziua, Am nevoie de ajutorul dvs. si va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac.O sa incerc sa va expun cat mai pe scurt situatia. Sotul meu este ... (vezi toată discuția)
Incadrare in programul prima casa yonutz1_22 yonutz1_22 Buna ziua, Suntem o familie de tineri casatoriti interesati de programul prima casa. In 2006 sotia a cumparat o locuinta prin credit potecar, noi nefiind ... (vezi toată discuția)
Suma neplatita la banca pentru care poti fi executat silit? Dya86 Dya86 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati daca puteti sa-mi spuneti pentru ce suma de bani banca iti poate pune sechestru pe locuinta. Sotul meu a facut un credit iar eu ... (vezi toată discuția)