Am un magazin in care vand macare si accesorii pentru animale, conform autorizarii codCAEN 4776. Este necesar sa adaug vreun alt cod?
Va rog sa imi spuneti la ce se refera expresia "magazine specializate" din cadrul denumirii: "...comert cu amanuntul al animalelor de companie si a hranei pentru acestea in magazine specializate"?
Expresia "Magazine specializate" presupune ca magazinul dv este specializat doar pe comertul cu amanuntul al animalelor de companie..deci este specializat pe un anumit gen de produse.
Pentru a desfasura aceasta activitate nu este nevoie de un alt cod. Daca veti dori sa desfasurati alt tip de comert va trebui sa il desfasurati in alt magazin, deoarece acesta are o specializare stricta.
Probabil ca intrebarea dvs se refera la faptul ca in enuntul 4776 CAEN nu sunt cuprinse si accesoriile pt animale. Daca ar fi sa interpretam stricto sensu acest enunt, probabil ca accesoriile s-ar incadra in continutul 4778 si nu in 4776.
Multumesc pentru raspuns. Am avut control de la ANSV si mi-au cerut sa imi adaug la actul consititutiv si sa autorizez "punct farmaceutic veterinar" , si sa angajez medic veterinar pentru ca vand hrana pentru animale (granule si conserve). Va rog sa imi spuneti daca exista vreun act normativ in acest sens.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Cod caen
ram82
Buna !
Va rog frumos sa-mi spuneti ce cod CAEN se foloseste pt. un magazin de furaje daca sunt II.(interprindere individuala) ?
Daca aveti si dvs. un mag.de ... (vezi toată discuția)