avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ajutatima nu stiu ce sa fac sunt in faza de executare ...
Discuție deschisă în Executare silită

ajutatima nu stiu ce sa fac sunt in faza de executare silita

Buna,sunt si eu unul dintre nefericiti care au linie de credit cu garanti pe care no mai poate plati,ajutati-ma va rog cu niste sfaturi nu stiu ce sa mai fac nu pot vorbi cu "prieteni"mei ca sau terminat bani deci si prieteni.Sa incep cu inceputul in2008 am luat o linie de credit de1.5milarde lei vechi,un credit de investiti de 400milioane lei vechi din care am platit 200mil si un card de credit de 290mil am platit la toate pana in ianuarie 2010 cand na-m mai putut am ajuns la fundul sacului,am facut numarate adrese catre banca,n... discuti cu conducerea si consilierul care se ocupa de firma mea in care mi sa promis ca o sa fie bine ca politica banci nu e sa execute bunuri si asa mai departe.Insa lucrurile nau stat asa in iunie miau cerut sa duc intr-o saptamana 280mil vechi daca vreau o relansare a creditului(dobanda+penalitati) eu na-m avut decat 60mil pe care iam dat si de atunci mi sa spus ca ultima solutie este executarea miau lasat 3 luni sa incerc sa-mi vand singura bunurile dar cine mai cumpara pe saracia asta sunt ingrozita de ce urmeaza nu stiu in ce parte so iau cred ca am sa fac craciunul cu executorul bancar va rog dati-mi un sfat.MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: dana ial , utilizator 09:03, 19 Octombrie 2010
In situatia neplacuta cand nu mai exista capacitatea de acoperire credit,banca va ceda drepturile sale catre recuperator,care,cu scopul recuperarii debitului ,va dispune executarea silita asupra bunurilor dvs mobile/imobile,conturi bancare si in final drepturilor salariale
Ultima modificare: Luni, 18 Octombrie 2010
ynocentta, utilizator
Buna dimineata,inca nu am fost data la firma de recuperare dar cred ca asta urmeaza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un jaf de partid Anna2010 Anna2010 E vorba de un simplu jaf - fiindcă nu îi mai dă nimeni cu împrumut, acum PDL jefuieşte pensionarii din pix aşa cum hoţii o fac intrând noaptea peste ei ... (vezi toată discuția)
Proprirea pe salariu,cumularea datoriei luminita951 luminita951 buna ziua.am un credit la care am rate restante.la aceeasi banca are si soacra mea credit si are si ea rate restante.doamnele de la banca spun ca pot cumula ... (vezi toată discuția)
Nu mai pot plati creditul,ce trebuie sa fac? marianmarianc marianmarianc buna ziua ,ma numesc marian,am un credit in franci elvetieni,nu mai pot plati ratele ,acestea sau dublat triplat nici nu mai stiu .am ramas fara loc de ... (vezi toată discuția)