avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... certificat de grefa
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

certificat de grefa

cum pot obtine un certificat de grefa ,in cazul in care dosarul penal in care sunt cercetat se afla inca la politie?
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 08:28, 19 Octombrie 2010
Certificatul de grefa se obtine de la grefa instantei de judecata unde se afla dosarul.
Daca inca nu sunteti trimis in instanta, nu aveti ce fel de sertificat sa obtineti, trebuie sa asteptati incheierea cercetarilor si rezolutia procurorului, apoi vedeti daca sunteti trimis in judecata sau se da NUP ori scoatere, depinde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimb de procurori... ContSters257745 ContSters257745 Buna ziua! Sunt cercetat intr-un dosar penal. Initial, de la politie, a venit cu recomandare NUP. Cand am mers la parchet sa ma interesez de redactarea ... (vezi toată discuția)
Procurorul trateaza cazul cu usurinta. plangere penala facuta de pomana claudiu38 claudiu38 Un dosar a stat la politie un an si jumatate, dupa atat timp de cercetare,primesc raspuns, citesc pe acolo politistul a luat declaratie la capra in loc sa ... (vezi toată discuția)
Am circulat in perioada de suspendare a permisului haiducie haiducie Buna ziua, In data de 13 dec. 2009 , am fost oprit de politie ca aveam viteza in localitate 89 km/h. Eu in acel moment credeam ca permisul meu nu mai este ... (vezi toată discuția)