Pisi Mia a scris:
Conform legii nr 192/2006 privind medierea, art. 2 alin 1: " daca legea nu prevede altfel, partile, persoane fizice sau juridice, pot recurge la mediere in mod voluntar, inclusiv dupa declansarea unui proces in fata instantelor competente, convenind sa solutioneze pe aceasta cale orice conflicte in materie civila, comerciala, de familie, in materie penala, precum si in alte materii" ;)
Multumesc pt.raspuns. Legea spune "dupa declansarea" nu dupa finalizarea procesului. Ce sa inteleg? Mai am vreo sansa de a solicita ajutorul vreunui mediator in aceasta speta? Am dat angajatorul in judecata pt.ca nu mi-a recalculat corect drepturile salariale la revenirea din concediu de crestere a copilului. Ultimul termen fusese dat pt. a se pune in discutia partiloe efectuarea unei expertize contabile, insa judecatorul a hotarat sa respinga cererea mea ca nefondata ???:O#-o
Deci, va intreb daca, cu ajutorul mediatorului pot chema la "negocieri" reprezentantii institutiei la care lucrez pentru a ajunge la o intelegere, in sensul ca eu sa nu fac recurs si sa ne intelegem cumva? Multumesc din suflet !=D>