avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Demolarea unei case neintabulate
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Demolarea unei case neintabulate

recent am cumparat un teren la tara cu o constructie de 2 cam din193..din paianta dar constructia nu este intabulata . Cei de la cadastru mi-au spus ca nu am nevoie de autorizatie de demolare si nu stiu nimic sigur
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 21:06, 20 Octombrie 2010
cei de la cadastru nu erau in masura sa va dea un raspuns pentru ca nu ei dau autorizatie de demolare, ci primaria.
Pt. demolare nu aveti nevoie de cadastru dar de autorizatie de demolare aveti nevoie.
Ultima modificare: Marți, 19 Octombrie 2010
praporgescu, utilizator
Da...dar pentru a obtine Autorizatie de Demolare, se cere cadastrul constructiei ce se doreste a fi demolata!!!! Adica cerc vicios....

Cand s-a facut cadastrul pentru teren, aceasta constructie nu a putut fi sustinuta cu acte, in concluzie este ilegala, deci trebuie demolata.....=D>
Ultima modificare: Marți, 19 Octombrie 2010
doina_manuela, utilizator
Daca constructia respectiva nu are cadastru, autorizatie de constructie si nu figureaza in evidentele primariei...demolati-o linistit. Nimeni nu va poate amenda pentru ca demolati ceva ce, teoretic, nu exista:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru apartament cu modificari raduc30 raduc30 Buna ziua, am un apartament in care s-au facut modificari (desfiintare debara si un perete despartitor BCA), fara autorizatie. Acum vreau sa imi fac cadastrul ... (vezi toată discuția)
Casa la tara fara autorizatie din 1947, de paianta demolabila ... Epuree Epuree Casa la tara fara autorizatie din 1947, de paianta demolabila sau renovabila? Trebuie sa fac o succesiune la tara pe un teren pe care exista o casa de paianta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. imi trebuie autorizatie de demolare sau nu? Leonard_81 Leonard_81 Buna ziua Sunt in curs de dezbatere a succesiuni dupa moartea bunicilor mei si de la primarie am obtinut un certificat fiscal care atesta ca pe terenul ... (vezi toată discuția)