avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Unde sunt incadrati angajatii auxiliari din scoli?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Unde sunt incadrati angajatii auxiliari din scoli?

Am vrea sa stim unde suntem incadrati angajatii auxiliari, dic cadrul scolilor , marefer in mod special la ingrijitori curatenie ...pentru ca ..in momentul cand au fost cresteri salariale in invatamant , au spus ca noi nu facem parte din aceasta categorie , iar cand au fost reduceri de salar in sistem , faceam parte ...Ai cui suntem...?As mai vrea sa stiu exact, cine poate sa-mi raspunda , va rog din suflet , daca se acorda ceve sporuri ..legale in cazul ingrijitorilor cutatenie din scoli.Daca da.., conform caror legi.. Multumesc celor ce ma pot lamuri..:)

Alte discuții în legătură

Salarizarea personalului auxiliar din invatamant apeiron2 apeiron2 Rog sa-mi raspunda cineva, in legatura cu salarizarea bugetarilor. Mai exact personalul auxiliar din invatamant , ce lege i se aplica pentru salarizare? ... (vezi toată discuția)
Salarizare personal didactic auxiliar GABI2011 GABI2011 Este vorba despre personalul didactic auxiliar din sectorul bugetar. In anul 2009 conform OUG 15/2008 art 7(2)s-a facut trecerea de la administrator I studii ... (vezi toată discuția)
Salarizare elisabeta andronic elisabeta andronic o persoana care este angajata la data de 04.05.2011 pentru prima data in invatamantul special pe un post didactic auxiliar, poate beneficia de sporul de ... (vezi toată discuția)