avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizarea personalului auxiliar din invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizarea personalului auxiliar din invatamant

Rog sa-mi raspunda cineva, in legatura cu salarizarea bugetarilor. Mai exact personalul auxiliar din invatamant , ce lege i se aplica pentru salarizare? Si mai exact ,daca salariul porneste pentru 2012 de la 700 lei ca in 2011 nu s-a aplicat salariul minim de 670 lei ca fiind baza de pornire pentru calcul. Multumesc tare mult.
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 13:11, 5 Ianuarie 2012
In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 323 din data de 10 mai 2011 a fost publicata Legea nr. 63/2011 privind incadrarea si salarizarea in anul 2011 a personalului didactic si didactic auxiliar din invatamant.

Legea reglementeaza drepturile de natura salariala pentru personalul didactic si didactic auxiliar din invatamant, incepand cu data intrarii in vigoare a noii legi si pana la 31 decembrie 2011.

In anexele la lege sunt prevazute:
- cuantumul brut al salariilor de incadrare pentru personalul didactic si didactic auxiliar din invatamant;
- indemnizatiile de conducere specifice;
- sporurile, indemnizatiile, compensatiile si celelalte elemente ale sistemului de salarizare de care beneficiaza personalul din invatamant, precum si metodologia de calcul al acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare elisabeta andronic elisabeta andronic o persoana care este angajata la data de 04.05.2011 pentru prima data in invatamantul special pe un post didactic auxiliar, poate beneficia de sporul de ... (vezi toată discuția)
Sporuri invatamant superior susanamagyari susanamagyari care sunt normele care reglementeaza acordarea sporurilor de toxicitate , risc sau conditii deosebite in invatamantul superior, personalului didactic si ... (vezi toată discuția)
Salarizare ANAMARIA11 ANAMARIA11 Cum se stabilesc salariile in anul 2012 , referitot la vechime si la sporuri. La ce se aplica sporurile avand in vedere salariu de baza stabilit conform ... (vezi toată discuția)