avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general documente cu regim special
Discuție deschisă în Contabilitate în general

documente cu regim special

cind vorbim de documente cu regim special adica facturi , avize chitantiere se face referire in mod expres la cele pt. care am facut comanda la inform likos sau si la cele care le-am cumparat din librarie ? am fost invitat la un control fiscal si-mi cere documentele cu regim special. ce le prezint? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 19:43, 19 Octombrie 2010
da se tine fisa de magazie a formularelor cu regim special
Nomenclator din 2/12/1997 al formularelor de tipizate cu regim special publicat in mo NR.368/2007
Acest link cred ca o sa va fie de folos.

[ link extern ]

Da ,inclusiv facturile achizitioanate de la librarie au u regim special de inseriere si numerotare conform Ordinului nr. 2226/2006 .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fiscal-contabil - de cand chitanta nu mai are "regim special"? de la hg 105/2009 sau??? andradi2 andradi2 De cand chitanta nu mai are regim special? De la HG 105/2009 care abroga HG 831/1997sau....??? (vezi toată discuția)
Evidenta formularelor tipizate(facturi chitante) mama1 mama1 buna, sunt administrator la o soc. nou infintata si as dori sa stiu cum se ine evidenta formularelor tipizate si deasemenea si a registrului de inventar (care ... (vezi toată discuția)
Formulare tipizate din nou??? oanacozos oanacozos Am inteles eu bine sau au fost reintroduse formularele tipizate cu serii asigurate de Imprimeria Nationala prin.HG 105/2009???????????? (vezi toată discuția)