avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Pot fi vandute cd-urile prin ardere (burn) in afara ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Pot fi vandute cd-urile prin ardere (burn) in afara tarii?

Sunt un mic producator de cd-uri audio in format mp3 cu opere ale unor autori romani. Cd-urile sunt inregistrate la ORDA si sunt realizate prin compresie - acesta fiind singurul procedeu admis de ORDA pe teritoriul tarii noastre . Recent am primit o propunere de a comercializa astfel de cd-uri si in afara tarii, mai precis in Italia.
Intrebarea mea este daca pot comercializa in Italia si cd-uri realizate prin ardere ( burn) la o masina pe care am achizitionat-o personal ?

Va multumesc anticipat
Andreea
Cel mai recent răspuns: ContSters175336 , utilizator 19:02, 1 Noiembrie 2010
"Intrebarea mea este daca pot comercializa in Italia si cd-uri realizate prin ardere ( burn) la o masina pe care am achizitionat-o personal ?"
Nu inteleg pentru ce masina ?
Explicati, in principiu nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carti in format audio - drepturi de autor georgianaflorina georgianaflorina Stimati Domni, Am mare nevoie de sfaturile voastre. Sunt autoarea unor povesti pentru copii. O editura din Bucuresti imi promite de vreo 3 luni ca mi le ... (vezi toată discuția)
Muzica la petreceri, nunti... ref. dreptul de autor edia76 edia76 buna ziua! Am o situatie de rezolvat si am apelat la dvs... in speranta unei rezolvari. Stiu pe cineva care lucreaza la o firma care organizeaza nunti, ... (vezi toată discuția)
Protectia consumatorului Dragii mei , Am o problema. Am cumparat de la tvproducts (teleshoping-ul) din Cocor eat III o canapea minune 5 in 1. Din aceea care se face si pat si ii fac ... (vezi toată discuția)