avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... suspendare permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

suspendare permis auto

Pietenul meu a fost oprit de politie si i-a fost suspendat permisul auto pentru consum de alcool(0,20 la controlul cu etilotestul)pe 90 de zile.Este obligatorie reexaminarea?
Se poate reduce perioada de suspendare?
Nu a mai avut nici o abatere,are permis de 11 ani.
Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Octombrie 2010
Anamaria-Ioana, utilizator

Alte discuții în legătură

Mi s-a suspendat permisul auto pentru 0.24 alcool in aer expirat ContSters139070 ContSters139070 Buna, mi s-a retinut permisul auto pentru alcool in aerul expirat, mi-a iesit 0.24, pe data de 21 03 si as dori sa stiu daca e obligatoriu sa dau testul ala ... (vezi toată discuția)
Infractiuni privind circulatia pe drumurile publice gabirazvan gabirazvan anul trecut, mai precis pe 12.12.2011 am fost oprit de un echipaj de politie in barcanesti jud.prahova. la controlul cu aparatul etilotest am avut 0.45 si la ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.14 mg/l alcool pur in aerul expirat PopescuCristian94 PopescuCristian94 Am fost oprit de Politia rutiera si testat cu aparatul etilotest , rezultatul fiind 0,14 mg/l alcool pur in aerul expirat. In data de 28 septembrie noul cod ... (vezi toată discuția)