avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... URGENT!!!!!
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

URGENT!!!!!

Se poate sa fii executat silit pt un credit de nevoi personale cu ipoteca, desi ai platit ratele, pt ca ai datorii la un card cu descoperire la aceeasi banca, desi nu e mentionat nimic in contract?E legal asa ceva???Cui sa ne adresam????
Cel mai recent răspuns: Oana Mitran-costache , Avocat 12:30, 20 Octombrie 2010
Aveţi posibilitatea de a face contestaţie la executare, în situaţia în care mai sunteţi în termen. Privind alte răspunsuri, vă sfătuiesc să vă angajaţi un avocat care, după studierea contractelor, vă va îndruma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita ipoteca-credit pentru debit card-abuz oanamaftei oanamaftei Se poate sa fii executat silit pt un credit de nevoi personale cu ipoteca, desi ai platit ratele, pt ca ai datorii la un card cu descoperire la aceeasi banca, ... (vezi toată discuția)
Urgent... oanamaftei oanamaftei Se poate sa fii executat silit pt un credit de nevoi personale cu ipoteca, desi ai platit ratele, pt ca ai datorii la un card cu descoperire la aceeasi banca, ... (vezi toată discuția)
Refinantare-se merita????? oanamaftei oanamaftei Data post: Marti, 19 Octombrie 2010, 13:07 Subiect: REFINANTARE-SE MERITA???? Buna ziua! Acum 2 ani am facut un credit de nevoi personale cu ipoteca pe ... (vezi toată discuția)