avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nota de probe - teza probatorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nota de probe - teza probatorie

Va rog ajutati-ma cu un model de intocmire de nota de proba- teza probatorie.
Unde as putea gasi informatii despre acestea?
Cu stima
Cel mai recent răspuns: Nina1 , utilizator 12:01, 19 Mai 2011
nu forma conteaza in aceasta situatie, ci probele solicitate si motivatia solicitarii lor ptr. ca acestea sa fie si admise.
avocat Cristina Popescu
S-a pus in vedere de catre instanta de judecata prin incheiere de sedinta partile sa depuna teza probatorie-note de probe cu cel putin 5 zile inainte de termenul de judecata. Partea adversa nu a depus aceasta teza probatorie. Mai poate depune teza probatorie?
Partea adversa a facut solicitari verbale, in scris care nu au fost probate cu inscrisuri. Fara probe este corect ca sa i se accepte aceste solicitari, mai ales ca eu am depus probe la dosar care demonstreaza ca partea adversa?
Cu stima
Ce obiect are procesul in care va judecati ?
Obiectul procesului este :partaj bunuri comune.
Prin teza probatorie-nota de probe am solicitat incuviintarea emiterii de catre instanta a unor adrese catre banci pentru verificarea conturilor partii adverse. Instanta a incuviintat emiterea de adrese de catre banci insa avocatul partii adverse a insistat ca acest lucru va fi facut de clientul sau. E normal acest lucru?Daca pana acum timp de aproape 2 ani am solicitat acest lucru partii adverse si nu au prezentat aceste probe acum instanta sa permita acest lucru?
Cu stima
Judecatoria......................
Dosar nr...................../......
termen de judecata la:...................

Domnule Presedinte,
Subsemnata.................,domiciliata in.......................,str..................nr........etc.......,in calitate de reclamanta parata in dosarul cu numarul de mai sus,mentionez ca inteleg sa formulez urmatoarele probatorii;

A.Proba cu interogatoriul reclamantului/parartului pe situatiuni de fapt,legate de dobandirea si provenienta bunurilor
B.Proba cu martori ,dupa cum urmaza:

1..................................
2...................................

C.Proba cu expertize de evaluare a bunurilor...............


D.In cadrul probei cu acte ,solicit ca instanta sa ceara pe cale oficiala relatii de la Banca.............cu privire la .............................
..........................................

Semnatura.............
data................
Dlui Presedinte al Judecatoriei.................


In general bancile nu transmit date cu privire la conturile deponentilor,fiind considerate confidentiale.
Aceste relatii pot fi solicitate numai de deponent.
Se solicita date despre conturi numai in cazul unor cercetari penale efectuate de organele abilitate,in conditiile prevazute de lege.
Succes !

Alte discuții în legătură

Procedura in instanta proces partaj Nina1 Nina1 1.In cate exemplare se depun documentele in instanta civila? 2. Reclamantul in momentul in care depune documente in instanta este obligat sa depuna un ... (vezi toată discuția)
Ajutor cu privire la administrarea probelor Cristina1974 Cristina1974 Am depus cerere de probatorii in instanta, intr-un dosar penal si am cateva nelamuriri la care va rog daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns. 1. La primul ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar - mijloace de proba : martori, expertiza nalisoru nalisoru Va rog frumos detaliati-mi daca se poate ce inseamna urmatoarele : \'\' sa depuna nota de probe in care sa indice teza probatorie pentru proba testimoniala si ... (vezi toată discuția)