avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ajutor pt o procura auto
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ajutor pt o procura auto

Un cetatean german imi poate lasa o procura precum eu sunt imputernicitul autoturismului sau?Adica sa am dreptul sa conduc acea masina cat el nu este in tara?Daca da,spune`ti`mi si mie va rog ce trebuie sa fac si ce acte imi trebuiesc.Am fost la un notar si mi`a zis ca`mi trebuie talonul masinii tradus.Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati sa`mi spuneti cam tot ce trebuie sa fac si ce acte imi trebuiesc ca sa termin totul intr`o singura zi!
Numai bine!
Sa mergeti cu talonul tradus, un traducator/ translator, persoana care va imputerniceste si actul sau de identitate sau pasaport la notar si sa intocmiti o procura.
nu vad ce legatura are problema dumneavoastra cu penalul???!!!
Nu vad de ce sa mergeti la notar... Puteti face un comodat.
La notar poate fi mai scump sau mai ieftin decat la un avocat...
Vedeti ce onorariu va avantajeaza si vedeti neaparat actul inainte sa-l semnati. De regula, avocatii personalizeaza mai bine contractele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comodat sau procura auto? ignat_adi ignat_adi Buna ziua! As dori sa ies din tara cu masina tatalui meu. Intrebarile mele sunt: 1. Se poate face procura sau este neaparat nevoie de contract de ... (vezi toată discuția)
Imputernicire la notar fara persoana imputernicita (iesire auto din ro) kvremus kvremus Buna ziua, Va solicit ajutorul intr-o privinta: un prieten de-al meu, roman, se afla in Italia (are si acte de Italia) si a cumparat o masina noua din ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru parasirea tarii cu un autovehicul care nu imi apartine Cneazu Cneazu Buna ziua, As vrea sa stiu care sunt actele necesare pentru a putea parasi tara, (e vorba de o tara non UE) cu un autoturism care nu imi apartine? notarii ... (vezi toată discuția)