avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis retinut pentru mers pe contrasens
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis retinut pentru mers pe contrasens

mia fost retinut permisul pe 60 de zile pt ca:mergand pe un drum comunal cu masina personala.mai aveam vreo 5 metri pana la drumul judetean de unde mia aparut o caruta incarcata cu ciocane,unde carutasu statea in caruta sus nu pe langa cal cum trebuia[caruta venea din stanga si mergea pe acostament iesind de pe langa un gard] si a intrat in mine in partea stanga eu mam speriat am pus frana si am tras de volan carosabilul fiid plouat si noroios mia fugit masina un pic spre stanga dar numai fata,spatele ramanand pe partea stanga.agentul a spus ca eram pe contrasens si ca eu am intrat in caruta,dar nu mam lovit frontal ci caruta ma accidentat in stanga.vreau sa fac contestatie am vreo sansa?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 20:35, 19 Octombrie 2010
Aveti sanse dar va trebui sa efectuati o expertiza tehnica care sa demonstreze veridicitatea afirmatiilor dvs. Exista experti tehnici specializati in accidente de circulatie. Succes!
B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circulatie pe contrasens si provocare accident fara coliziune directa Daniel944 Daniel944 Buna ziua! Acum cateva zile circulam regulamentar pe un drum judetean si, iesind dintr-o curba, am observat o duba care venea din sens opus pe banda ei de ... (vezi toată discuția)
Accident cu daune materiale si victime ranite usor Bora Irina Bora Irina Acum 2 sapt s-a petrecut urmatorul accident: Pe un carosabil umed, soferul autoturismului in care ma aflam a trecut de pe banda 2 pe banda 1, moment in care a ... (vezi toată discuția)
Patrunderea pe contrasens in timpul procesului de franare tiberiu1977 tiberiu1977 Masina condusa de mine a patruns pe contrasens in timpul procesului de franare. Procesul de franare este unul inertial in care conducatorul auto nu are ... (vezi toată discuția)