va rog mult sa ma ajutati cu intrebarea de mai sus am o amenda neplatita de 1000 lei administrativa si astazi am definitivat actele pt infiintare srl la registrul comertului si vroiam sa stiu daca apare in cazierul fiscal si daca mi se poate refuza cererea de inregistrare societate..va multumesc
Daca apare in cazierul fiscal cu siguranta veti avea probleme. Platiti amenda si incercati sa grabiti emiterea unui cazier fiscal curat. Nu va fi usor, de aceea va recomand sa va luati alaturi o persoana de specialitate ( un avocat) deoarece cred ca este destul de greu sa te descurci de unul singur pe axa registrul comertului- administratia financiara si retur. Timpul in care puteti sa rezolvati aceasta problema este de maximum 30 de zile.( cu siguranta directorul/persoana desemnata la registrul comertului o sa va acorde un termen de 15 zile pentru a va rezolva cazierul, termen pe care puteti sa-l prelungiti printr-o cerere motivata cu inca 15 zile) SUCCES!
AMENDA ADMINISTTRATIVA AM PRIMIT-O DE LA TRIBUNAL...AM FOST INVINUIT PT FURT DE PRODUS PETROLIER..DOAR INVINUIT..IN URMA DOSARULUI FACUT DE POLITIE PROCURORUL NU M-AN GASIT VINOVAT DE NIMIC DANDU-MI O AMENDA DE 1000 RON.TIN SA PRECIZEZ CA NU AM FOST CHEMAT IN INSTANTA PT ACEASTA INVINUIRE...AMENDA ESTE ADMINISTRATIVA..VA MULTUMESC
Cazier fiscal
tomus.georgeta
O SOCIETATE COMERCIALA, CU ACT DE SUSPENDARE DE ACTIVITATE DIN PARTEA REGISTRULUI COMERTULUI, DEPUS LA FINANTE, FARA ACTIVITATE SI FARA SALARIATI, NU DEPUNE ... (vezi toată discuția)