avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

sotul are rate facute fiind impreuna cu mine dar sunt pe numele lui luate pe nevoi personale .mi se va cere cumva sa platesc si eu din ele ?
Cel mai recent răspuns: CrisB , utilizator 13:35, 22 Octombrie 2010
Se prezuma ca banii din credit au fost folositi in familie, chiar daca sunt numai pe numele sotului, astfel incat aveti si dreptul la cota din bunuri comune dar suportati si cota din pasiv.
vreau sa va spun ca bunurile sunt pe numele lui mama fiindca ea a faut ratele iar banii acestia si-a platit din studii plus ce am mai facut in casa .eu vreau sa renunt la pensie si cu acei bani sa plateasca rata si tot eu sa suport cheltuielile la fata daca mi se incredinteaza se poate asa ceva ?
:offtopic:@ aurelya_rely, ati deschis prea multe discutii deja, legate de acelasi subiect.Va rog sa nu mai deschideti si altele, fiindca incalcati regulamentul forumului.Va multumesc.
va multumesc dar e ptr prima data cind intru pe forum
Cred ca nu poti renunta la pensie. Pensia este dreptul copilului si cred ca instanta nu va fi de acord sa faceti intelegere care sa contravina drepturilor copilului.
Intr-un caz in care s-a solicitat (de comun acord) stabilirea unui cuantum al pensiei sub nivelul ce i se cuvenea copilului, instanta a respins cererea si a stabilit nivelul pensiei conform prevederilor legale in functie de venitul celui ce plateste pensia.
Ultima modificare: Joi, 21 Octombrie 2010
CrisB, utilizator

Alte discuții în legătură

Divort, partaj aqarela aqarela Buna ziua.sotul meu vrea sa divorteze dupa 3ani d casatorie. Avem un bebe de 7luni.in momentul d fata stam in apartamentul meu achizitionat inainte d ... (vezi toată discuția)
Drept la mostenire ...elena ...elena Sotul meu are un copil dintr-o casnicie anterioara, plecat din tara , in varsta de 25 ani,De curand se intereseaza ca apartamentul in care locuiesc cu sotul sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, eu locuiesc in strainatate cu soțul și fetița noastră ... IULIA-IULIA IULIA-IULIA Buna ziua, Eu locuiesc in strainatate cu soțul și fetița noastră de 6 ani! Având in vedere ca relația cu soțul nu este una buna vreau sa ma întorc ... (vezi toată discuția)