avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

sotul are rate facute fiind impreuna cu mine dar sunt pe numele lui luate pe nevoi personale .mi se va cere cumva sa platesc si eu din ele ?
Cel mai recent răspuns: CrisB , utilizator 13:35, 22 Octombrie 2010
stiu ca nu pot renunta la pensie fiinca asta e decisa de lege dar nu ma intereseaza ,ceea ce vreau este sa obin custodia fetitei .
aurelia-rely a scris:

.eu vreau sa renunt la pensie si cu acei bani sa plateasca rata si tot eu sa suport cheltuielile la fata daca mi se incredinteaza se poate asa ceva ?

Daca zici ca stii si nu te intereseaza de ce intrebi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, partaj aqarela aqarela Buna ziua.sotul meu vrea sa divorteze dupa 3ani d casatorie. Avem un bebe de 7luni.in momentul d fata stam in apartamentul meu achizitionat inainte d ... (vezi toată discuția)
Drept la mostenire ...elena ...elena Sotul meu are un copil dintr-o casnicie anterioara, plecat din tara , in varsta de 25 ani,De curand se intereseaza ca apartamentul in care locuiesc cu sotul sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, eu locuiesc in strainatate cu soțul și fetița noastră ... IULIA-IULIA IULIA-IULIA Buna ziua, Eu locuiesc in strainatate cu soțul și fetița noastră de 6 ani! Având in vedere ca relația cu soțul nu este una buna vreau sa ma întorc ... (vezi toată discuția)