avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajarea la munca in stainatate a cetatenilor romani ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajarea la munca in stainatate a cetatenilor romani cu domiciliu in MD

SE poate face angajarea cetatenilor romani in strainatate, in timp ce au domiciliu in RM ?
....adica se poate face angajarea in strainatate a cetatenilor romani doar cu pasaportul roman fara buletin ?
Cel mai recent răspuns: Oana Mitran-costache , Avocat 11:54, 20 Octombrie 2010
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va rog precizati - cetateni romani, cu domiciliul in Romania sau cetateni moldoveni cu domiciliul in Republica Moldova.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierderea pasaportului romanesc in uk Lichiku Lichiku Buna seara. Mă numesc Negru Valeria si deţin dublă cetăţenie, a Republicii Moldova si cea a României. La data de 09.03.2014 mi-am pierdut paşaportul ... (vezi toată discuția)
Cum poate trece vama un minor? vovasw vovasw eu am facut la copilul meu pasaport strain .Vreau sa ma duc an Rusia.Am s-al pot trece peste granite fara procura de la sot? (vezi toată discuția)
Buletin de identitate - domiciliul cetateanului moldovean eugenyus86 eugenyus86 am redobandit cetatenia romana anul acesta,,,sunt din rep.Moldova si am domiciliul acolo,,am venit la Bucuresti sami fac Buletin de identitate,,si ca sal pot ... (vezi toată discuția)