avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... dupa ce ai semnat contractul cu maestrul
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

dupa ce ai semnat contractul cu maestrul

O rugaminte pentru cei care au trecut prin inscrierea in barou: dupa ce ai semnat contractul cu maestrul ce pasi trebuie sa urmezi?
Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 15:15, 26 Ianuarie 2008
eu inca sper ca daca esti foarte bun, foarte tare...si cu un adevarat talent te ia un avocat tare sub aripa lui ...si fara sa mai dai spagi si sa semnezi contracte! avansezi pe munca ta si atat! B-)
Asa si este. La facultatea de drept Unibuc cel putin, unde vin mai toate SCA-urile sa-si faca prezentari si sa stranga CV-uri. Plus ca exista o posibilitate mare ca profesorii care te remarca sa iti propuna sa vii la ei.
sa nu mai zic de profii aia care ajung in 4 ani plus master...sa te coopteze sa scrii carti cu ei ...sa te ia in familie cu ei ...mai sunt ink multi oameni buni si in meseria asta a noastra :P B-) where theres a will theres a way :D B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat stagiar 2015 bellabianca52 bellabianca52 Dragi cloegi, Am cateva nelamuriri si as dori ajutorul vostruŞ - Pentru a-mi face stagiul cu un maestru trebuie sa inchei un contract de colaborare sau ... (vezi toată discuția)
Avocatul stagiar unde deschide rol fiscal? andreeakristina andreeakristina buna ziua, pe decizia eliberata de barou privitoare la aprobarea contractului de colaborare dintre un stagiar si avocatul indrumator scrie ca stagiarul are ... (vezi toată discuția)
Avocatii stagiari au cif? ContSters121604 ContSters121604 Buna seara! Am si eu mai multe nelamuriri cu privire la inregistrarea in evidentele fiscului. Am fost primita in barou in decembrie 2009. La scurt timp am ... (vezi toată discuția)