avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocat stagiar 2015
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocat stagiar 2015

Dragi cloegi,

Am cateva nelamuriri si as dori ajutorul vostruŞ

- Pentru a-mi face stagiul cu un maestru trebuie sa inchei un contract de colaborare sau indrumare profesionala? Totul este doar o formalitate, eu am dr la clientela proprie (lucrand jurist de ceva ani am experienta)ș
- Eu trebuie sa tai chitanta pentru minim pe economie. Cum isi inregistreaza maestrul factura in contabilitate?
- Contractul de colaborare sau indrumare profesionala trebuie si maestrul sa-l inregistreze la barou din partea lui? sau doar eu?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: bellabianca52 , utilizator 13:58, 11 Decembrie 2014
1. Da, se incheie acel contract de colaborare, si nu este doar o formalitate. In ceea ce priveste clientela proprie, asta stabiliti cu maestrul dvs, dar nu cred sa existe vreo problema.
2. Inregistrati contractul dvs ptr ca maestrul este deja inregistrat in barou, si dvs trebuie sa figurati pe cabinetul respectiv.
Multumesc pentru raspuns. Cu privire la cum isi inregistreaza maestrul in contabilitate salariul meu? Cheltuieli?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii despre barou stefanvl stefanvl Am si eu 2 intrebari: 1)dupa cat timp de la obtinerea diplomei de drept pot sustine examenul de intrare in barou?(exista anumite conditii?) 2)dupa cat timp ... (vezi toată discuția)
Admiterea in avocatura - debutul stagiului SRN SRN Exista posibilitatea ca dupa sustinerea examenului in avocatura in toamna, sa imi gasesc avocatul indrumator abia peste un an si de atunci sa incep stagiul?
(vezi toată discuția)
si-a facut cineva stampila personala ca av. stagiar colaborator? marinaL marinaL Buna! Am si eu o nelamurire. Este vorba de posibilitatea de avea clienti proprii, iar indrumatorul imi permite. Imi poate spune cineva care e procedura ... (vezi toată discuția)