avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admiterea in avocatura - debutul stagiului
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admiterea in avocatura - debutul stagiului

Exista posibilitatea ca dupa sustinerea examenului in avocatura in toamna, sa imi gasesc avocatul indrumator abia peste un an si de atunci sa incep stagiul?
Cel mai recent răspuns: bizi , utilizator 23:34, 1 Iunie 2005
nu
in 3 luni de la admiterea in barou trebuie sa inchei un contract de colaborare cu un avocat definitiv. abia dupa aceasta esti inscris in tabloul avocatilor.
multa bafta si ai grija la ce maestru iti alegi.
poate gasesti unul sa te si plateasca ca de muncit, vei munci la greu. in nici un caz sa nu accepti sa-i dai tu bani.
in timpul stagiaturii, poti avea un client doar cu aprobarea maestrului. daca clientul are bani multi, s-ar putea sa nu-ti dea maestrul voie sa-l iei tu, pe motiv ca, vezi doamne, tu nu o sa te descurci.
vorbesc din experienta.
inca o data BAFTA!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum gasesc un avocat pe langa care sa stau pe perioada stagiaturii?? oana_lex82 oana_lex82 Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii..Am absolvit facultatea in 2006 si as dori sa incerc sa dau examenul de admitere in Baroul Vrancea...e ff greu pt ca ... (vezi toată discuția)
Incepere stagiatura deya deya in cat timp de la promovarea examenului de admitere in barou trebuie sa incepi stagiatura?? (vezi toată discuția)
Stagiatura Oana90 Oana90 Dupa admiterea in barou se poate ca cei doi ani de stagiatura sa se faca la un cabinet de avocatura din strainatate? (vezi toată discuția)