avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... \"prima casa\"
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

"prima casa"

...una din modificarile recente :"Conditia ca beneficiarul creditului sa nu fi detinut pana la data solicitarii creditului, in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul ori sotia, nicio locuinta, se inlocuieste cu prevederea ca beneficiarul trebuie sa nu fi detinut, incepand cu anul 2000 si pana la data solicitarii creditului garantat, in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul ori sotia, nicio locuinta, indiferent de modul in care a fost dobandita."...

Alte discuții în legătură

Prima casa 2 gorun gorun Daca am detinut in perioada 2001 - 2004 o locuinta care in urma divortului a trebuit vaduta. Mai sunt eligibil pentru Prima casa. (vezi toată discuția)
Conditii noi in programul prima casa simionm simionm Am o mare nelamurire si poate reusiti sa ma ajutati. In anul 2008 am detinut o garsoniera pe care am vandut-o inainte sa ma casatoresc.As dori sa fac un credit ... (vezi toată discuția)
Proprietate exclusiva? raptory2003 raptory2003 Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatia: in urma decesului tatului meu, in urma succesiunii, mi-au revenit 3/8 parti dintr-un imobil. Conform Legii ... (vezi toată discuția)